Podloga za miš USB Marvo MG10 7-boja sa RGB efektom (800x305x4mm)


Cena 4.290,00 Omiljeni Korpa

Specifikacije proizvoda

Dimenzije 800 x 305mm
Debljina podloge 4mm
Bocno osvetljenje Da
Prosivene ivice Da
Neklizajuca podloga Da
Povrsina podloge Tkanina

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO MG10 Crna je izuzetno funkcionalan dodatak za sve gejmere koji žele poboljšati svoje gejming iskustvo. Ova podloga pruža optimalnu kontrolu i preciznost tokom igranja, čineći je idealnom za sve vrste igara.
Podloga za miš MARVO MG10 Crna ima glatku površinu koja omogućava lako klizanje miša i tačno praćenje pokreta. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, ova podloga će vam pružiti odlično prianjanje i preciznost, omogućavajući vam brze reakcije i tačno ciljanje tokom igre.
Površina podloge za miša MARVO MG10 Crna je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje. Možete biti sigurni da će podloga zadržati svoj kvalitet i performanse tokom dužeg vremenskog perioda, bez obzira na intenzitet vašeg korišćenja.
Podloga za miša MARVO MG10 Crna ima kompaktnu veličinu koja je pogodna za različite gejmerske postavke. Možete je lako postaviti na vaš radni sto ili bilo koju drugu ravnu površinu. Takođe je veoma prenosiva, što znači da je možete lako nositi sa sobom na gejming događanja ili putovanja.
Dizajn podloge za miša MARVO MG10 Crna je elegantan i minimalistički. Crna boja podloge pruža moderni izgled koji se može uklopiti u bilo koju gejmersku postavku. Bez obzira na stil vašeg gejming prostora, ova podloga će dodati sofisticiranu notu i poboljšati ukupni estetski dojam.
Podloga za miš MARVO MG10 Crna je savršena za gejmere koji žele poboljšati svoje gejming performanse. Sa svojom glatkom površinom, izdržljivim materijalom i atraktivnim dizajnom, ova podloga će vam omogućiti veću kontrolu, preciznost i udobnost tokom igranja igara.
 
Ključne karakteristike:
 
Povezivanje Žično, USB
Dužina kabla 2m
Dimenzije: 800x305x3mm
Prošivene ivice   
Neklizajuća baza    
Osvetljenje RGB
Touch-taster za menjanje boja