Podloga za miš Marvo G37 XL (920x294x3mm)


Cena 1.790,00 Omiljeni Korpa

Specifikacije proizvoda

Dimenzije 920 x 294mm
Debljina podloge 3mm
Prosivene ivice Da
Neklizajuca podloga Da
Povrsina podloge Tkanina

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G37 je visokokvalitetna gaming podloga koja je dizajnirana sa fokusom na performansama i udobnosti. Izrađena od izdržljivog materijala, tkanine otporne na znoj, ova podloga pruža glatku površinu koja omogućava precizno kretanje miša i bolje praćenje pokreta.
Podloga za miša ima veličinu koja je dovoljno prostrana da pruži dovoljno prostora za kontrolu miša, bez obzira na vrstu igre koju igrate. Sa svojim anti-kliznim dizajnom na donjoj strani, ova podloga ostaje čvrsto postavljena na stolu tokom intenzivnih gaming sesija.
Podloga za miš MARVO G37 takođe ima estetski privlačan dizajn sa modernim i atraktivnim šarama. Dostupna je u različitim bojama i uzorcima, tako da možete izabrati onu koja se najbolje uklapa uz vašu igraću opremu ili lični stil.
Bilo da ste profesionalni gejmer ili samo uživate u povremenim gejming sesijama, Podloga za miš MARVO G37 pruža optimalno iskustvo korisnicima. Sa svojom izdržljivošću, funkcionalnošću i privlačnim dizajnom, ova podloga je idealan dodatak vašem gejming setupu.
 
Ključne karakteristike:
 
Pogodno za postavku miša niske osetljivosti  
Optimizovana tačnost praćenja za sve senzore  
Poboljšana kontrola i udobnost    
Proširena izdržljivost  
Tkanina otporna na znoj  
Visokokvalitetne prošivene ivice protiv oštećenja